KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Ole hyvä ja tutustu kysymyksiä ja vastauksia-osioomme ennen kuin lähetät meille kysymyksen. Siellä saattaa jo olla vastaus valmiina.

Kuinka pitkä on toimitusaika?

Toimitus kestää noin 3 – 12 arkipäivää riippuen kyseisestä tuotteesta. Tarkemman toimitusajat löydät tuotesivuilta.

Minkälaisia maksutapoja te hyväksytte?

Maksun välittäjänä toimii suomalainen Paytrail, joka tarjoaa laajan maksutapavalikoiman. Siihen kuuluvat kaikki tunnetuimmat verkkomaksut sekä korttimaksut VISA- ja MasterCard-korteilla.

Onko ostaminen sivustollanne turvallista ja onko tietoni suojattu?

Kyllä on. Maksusuoritus tapahtuu Paytrail-järjestelmän kautta. Se on Suomen kattavin ja yksi turvallisimmista maksun välittäjistä, joka tarjoaa pankkitasoisen turvallisuuden. Tämän lisäksi Osista.fi-sivusto käyttää suojattua SSL/HTTPS-yhteyttä tietojen käsittelyssä, joka takaa sen, että tiedon käsittely on täysin suojattua.

Takuu

Tuoteidemme laatu ja se, että olet tyytyväinen tilaukseesi, on meille erittäin tärkeää. Jos tuotteessasi on sattumalta jonkinlainen valmistukseen tai laatuun liittyvä ongelma, niin haluamme korjata asian. Kirjoita meille niin annamme lisäohjeet siitä, miten tulee toimia.

Palautukset

Jos muutat mielesi, niin voit huoletta palauttaa käyttämättömän tuotteen. Jotta palautus onnistuu, kirjoita meille 14 päivän sisällä siitä kun vastaanotit toimtuksen, niin annamme sinulle lisäohjeet siitä miten tulee toimia (muista liittää tilausnumerosi). Kun olemme vastaanottaneet tuotteen, maksun palautus tapahtuu noin 3 – 5 arkipäivän sisällä.

Mitä tapahtuu tilauksen jälkeen?

Kun tilaus on suoritettu, saat tilauksesta vahvistuksen sekä maksusta kuitin. Tuote laitetaan toimitusketjuun arkivuorokauden sisällä.

KIRJOITA MEILLE

Univalo.fi nettikaupan operoija on Lontooseen vuonna 2012 perustettu Glimster Ltd. (08239360)